there are three things in life, that shouldn't be broken, heart, promise & friendship

nufnag






Friday, June 14, 2013

demam drama melayu

assalamualaikum..

hai eberibody.. how r u di hari jumaat yang indah nie? esok cuti kan...yahuuuuuu!!! bole tido puas2 tanpa sebarang gangguan,. best lak asenye.. lambatnye nak 5.30..xsabar mau pulang.. dan merehatkan diri.. hehehe

esok ape aktibiti? skang ni musim orang kawen x abis lagi..so, sape yang terasa nak makan nasi minyak lagi tu bole la menjengah ke umah kenduri yang berhampiran.. hehehehe.. saye?? urm..ikot keadaan..kalo ase cam rajin..bole la g kundri kawen membe2 yang berhampiran. by the way.. esok ade appointment d klinik kesihatan la. nak kene monitor my BP.. adesh...berat ternaik secara mendadak plak bulan ni.. terlebih makan kot??? mane tak nye.. dari 1st pegnen..skang baru naik zuuuppp!!!! 4 kilooo!!!! perghhh..tekojut den! hehehe.. so.. doctor pon da bagi siap2 tarikh utk monitor my BP.. saboooo jela..bulan ni je 4 kali kne jumpe misi cek BP.. banyak la ari yang masuk keje lambat pasni,.. maaf ye boss..bukan sy sengaje nak masuk lambat nant. dah teroverweight utk pesakit kencing manis GDM mcm sy nie...uhuk..saboo jela..

untuk my baby.. i hope u are ok in my tummy.. ibu makan sbb nak bg baby membesar dengan sehat dan kuat..hikhikhik..

oihh..banyaknye melaluttt..lari tajuk lah.. skng kan tajuk demam drama melayu... skang ni tgh galak duk tunggu depan tb3 tepat kol 7 malam.. nak tengok ehsan ngn iffah dalam Teduhan Kasih...huhuhu..tp arini jumaat..cite tu tade la kan.. hahah.. menjadi betol watak jahat ayu ngan kak long tue..huhuhu.. membuatkan aku nyampah lak..hahaha..dalam lakonan jela kan.. hehehehe..ape jadik ek ngn iffah ngn ehsan pasni? ade gak org cam ehsan kan..dulu playboy tahap dewa.. bila jumpe iffah and adam.. kehidupan die berubah.. jadi famili man..bagus la..iffah plak..baik sangat..ade lagi ke org baik mcm tu yang tak reti langsung nak melawan bile ditindas? dalam lakonan ade la kot??heheheh..

malam ni nak layan cite firash ngn syaf plak.. sebenarnya saya isteri dia.penah berangan kalo baby lahir boboy... nak letakkan nama pangkal Firash akid..dekat2 je ngn name abahnye..farez..haha..tp..nak wat camno..scan..doc ckp baby girl..sedang mencari2 name yang sesuai.. nak letak F sebab name bapaknye F..huhu..dlu penah..xtau ler..sameada abahnye sdg mimpi atau apekah..tetibe je ckp " yunk..kalo letak name anak rubiana oke ke..hahhaha" i ok jerrr..

urm..ade keje lak..nant la sambung..tataaaa eberibody

No comments:

Post a Comment

ape-ape aje...

love love love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers