there are three things in life, that shouldn't be broken, heart, promise & friendship

nufnag






Thursday, February 24, 2011

..poligami dan madu...

jeng jeng jeng....entry utk arinie...poligami dan madu...poligami bukan origami...madu bukan madu tualang.....
kalo yang bace post nie, laki la yang suke dua2 skali..pmpn akan berkata TIDAK pd kedua-duanye...betol x...kalo nak crite pasal poligami nie, lelaki akan bukak bermacam2 surah dan sunah yang membenarkan poligami..itu bab poligami..bab madu pulak..dorang akan wt ayat..'xnak payung emas ke'....nak buat ape payung emas kalo sakitkan ati sendri..ye dak....cukup la ade payung astro or payung avon..hujan panas boleh pakai...payung emas tue...mmg la nak bawak masuk syurga nnt senang, tapiiii...sebelum nak dapat payung emas tu maunye merana dulu seumur hidup..adesss..
perempuan...mane ade perempuan yang sanggup berkongsi kasih melainkan pempuan tu da langsung xmengasihi dan xde pasaan kat pasangan nye mcm mase mule2 becinte bagai nak rak dulu..
xcaye????pcayela kerana ianya benar...pempuan...kalo da xde ati kat laki...'buat la ape ko nak buat, aku x kesah' sampai mcm tu skali...ish ish ish...
pempuan ni la makhluk paling lembut atas muka bumi nie, tapi, bile skali die da betukar jadi keras dan tegas, da xde ape yang bole dperkatakan...
pempuan nie fragile n mudah d lentur...tp..bile ati sorang pmpuan da kecewa tahap maksima, dan keras mcm konkrit, time tue, cakap pon x gune dah...ye ke tak..aku pon tatau..dont try diz at home..
ntah ape2 je aku merepek ari nie..saje2 nak merepek d pagi hari..xde mende nak buat kan..hah.

No comments:

Post a Comment

ape-ape aje...

love love love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers